Reflexionem sobre el consum de carn i altres animals. Quan vam començar a menjar animals? Quina relació ha tingut i té l’home amb la carn? Com ha evolucionat la qualitat dels aliments que ingerim? Ens acompanyaran el catedràtic d’Antropologia Social Jesús Contreras; la professora de Nutrició Maria Izquierdo; el veterinari Gustavo Duch, i el cuiner Lluís Massanés. (divendres 30, a les 23h. )
-
Entrades recents
Arxius
Categories
Meta
hola, vaig veure aquets debat fa unes setmanes al 33, i no se, però em va semblar que el nivell d’alguns dels “experts” era força buit de contingut, ben be no se sabia cap a on anava el debat, especialment el cuiner que portava menjadors escolars, la senyora amb uns arguments de pija, i el biòleg recordo que em va posar fins i tot nerviós de lo lent que parlava, em recordava a en Saura i el presentador em sembla patètic.
Però bé que cadascú opini el que vulgui.